Inloggen Account aanmaken

Zelfhulpmodule – hoe werkt het?

Zelfhulpmodule – hoe werkt het?

Wanneer je tevreden bent over je relatie heb je minder last van stress en een goede basis voor de andere dingen in je leven. In de meeste relaties zijn er periodes dat het wat minder soepel loopt. De zelfhulpmodule geeft je handvatten om je relatie te verbeteren. De module doorloop je zelfstandig, zonder begeleiding van een zorgprofessional, op het moment dat het jou het beste uitkomt. De zelfhulpmodule is volledig anoniem.

Tips, oefeningen, video’s en informatie

In de zelfhulpmodule krijg je tips en oefeningen. Door in de module op het menu te klikken, klapt dit open. Je kunt dan kiezen of je de intro, uitleg, oefening of terugblik van dat onderdeel wil bekijken. Wil je naar een volgend of ander onderdeel, gebruik dan de pijlen onder elk onderdeel of kies een nieuw onderwerp uit het menu (let op: als je iets hebt ingevuld moet je de pijlen gebruiken om deze gegevens te behouden).

Start- en eindmeting

Het eerste en laatste onderdeel van de module bevatten een start- en eindmeting. De startmeting is bedoeld om je een idee te geven van je huidige situatie. Als je de module hebt afgerond kun je jezelf bij de eindmeting nogmaals testen. Is er verbetering te zien, of kun je op onderdelen nog meer oefenen? Je kan het allemaal zelf uitvinden!

Account aanmaken

De zelfhulpmodule is geheel anoniem te volgen. Voor € 7,- maak je een mirro-account aan met één jaar toegang tot de Zelfhulp onderdelen van alle beschikbare modules.

Direct een mirro-account aanmaken >>